Dags kanske, att plocka upp igen pinnen?

It's been a while, to say the least...
 
Jag minns inte när jag senast skrev här inne! Länge sedan är det....
Livet är ett ständigt skiftande, eller hur! Man genomgår perioder av mindre och större karaktär, ett innehållsaspekter av djupa format. Den här bloggen, som jag nämnt tidigare, har varit avsätt att behandla en specifik del av mitt liv - en del, som på de allra flesta plan avslutats.
När jag idag försöker sätta mig in i min egen situation, så som den var för då, finner jag mig drivande långt ute till havs. Det "landskap" jag vet fanns där, finns inte längre i sikte. Jag har gått vidare...
    Idag kan jag istället känna en annan typ ut av konsekvens än jag var i position att känna då. Eller känna är nog fel ord, utan det jag letar efter är att "vara medveten om..."
Distansen har fått mig att bli medveten om hur jag slängt mig själv i någon "tidlös brunn", hamnat i ett koma-liknande tillstånd som fått mig tillbakaställd åratal.
Så även om jag tagit mig ur ett liv i missbruk och tillsynes vunnit den kampen mot mig själv, så kan jag aldrig göra upp för den tiden jag kastat bort mig själv i just genom de åren....
Men man kan göra det bästa ur det man har ändå!
Och det, och bara det allena, gör livet värt att leva var och vartenda sekund!
 
<3

RSS 2.0