Googla och bedöm själva...

Så har han alltså bragts om livet då om vi skall tro den massmediala flodvågen som sköljer över land och riket. Efter snart nog femton års tid har äntligen Usama Bin Ladin dödats i en lika välplanerat som effektivt vällyckad operation iordningställt av självaste Barack O`Bama. Som ytterligare "ögonbrynsupphöjare" följde Barack operationen i "realtid" via sattelitlänkar och vi får intrycket av att han är den största av hjältar, som om han i stort sätt skulle ha befunnit sig där själv! What a man, what a great great man!
Och visst fasen välkomnar jag nyheten om att denna fullständigt rubbade terrorist dödats. Att han äntligen bragts om livet, tagits av daga, kan inte beskrivas bättre än att världen har blivit lite bättre (rent av mycket bättre!), nu när denna alltigenom onda människa fått avsluta sitt företagande bland oss levande, verkande människor. Man står här nu kvar med någon sorts förnimmelse om att en slags rättvisa nog har skippats...
...
Men samtidigt finns det en liten gnutta "disbelief" kring hela denna historia, någon känsla av att inte allt berättats, som om någonting döljs. För nog har det gått fort alltihopa.
Självklart har jag den fullaste av förståelse för att slika operationer både skall och bör försiggå i allra största hemlighet, men att skeendet sedan fortlöper så oerhört snabbt, kan väl knappast gynna den vinnande sidan, eller kan det?
Vore det inte bättre att låtit den efterlevande världen få se och uppleva lite mer konkreta bevis på att denna fullständigt rabiata terrorman verkligen dödats än att i all hast och tydligen, med stor iver sänkas i havet och på den vägen borta för all tid? Lever vi verkligen i en sådan värld där vi (och kanske framförallt gentemot USA) tror och köper allt som från deras håll påstås? Förtjänar de verkligen våran tillit till den graden?
Nej, det luktar som det ligger en hund begraven, och det i mer än en bemärkelse!
...
Vi kan fråga oss själva hur pass stor trovärdigheten till USA är? Hur stor tilltro har vi till "deras utrikespolitiska ageranden" osv. Det finns så mycket osanningar och gränsöverdragningar så man inte alls kan bli klok på dem. Ingenstans finns det grund att köpa USA`s engagemang egentligen, då i princip allt de rör vid blir till förruttnelse och enorma mängder död och misär. Så att de har dödat någon islamistisk fundamentalist med skägg och passande tillbehör, är jag inte i minsta tvivel om. Frågan är om det verkligen är Usama Bin Ladin som finns avbildad över hela nätet trots att USA fortfarande övervägar huruvida de skall publicera bilderna - eller ej!
Om vi granskar bilderna som ligger ute nu, där de jämförelsevis ligger bredvid varandra som i ett "före och efter" perspektiv, så syns det klart och tydligt att på ena är han skjuten över höger ögonbryn och på det andra över det vänstra! Tillika har han exakt samma min på båda bilderna - de före och efter, alltså. I dagens tekniska värld krävs det inte mycket kunskap för att retuschera en bild och för mig, framgår det med all världens tydlighet att här är det någonting muffens...
(Googla på bilderna på Usama Bin Ladin och bedöm själva...  Det finns fler frågetecken än vad som syns för ögat här!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0